Zákon o štátnom rozpočte na rok 2009
Zákon o štátnom rozpočte (ŠR) na rok 2009. Rozpočet verejnej správy. Štátny rozpočet na rok 2009 - príjmy, výdavky, schodok, rozpočet obcí a VÚC, rezervy. Splnomocnenie na úpravu záväzných ukazovateľov ŠR. Štátny príspevok. Splácanie štátneho dlhu. Platy a platové tarify. Prehľad očakávaných dopadov. Oblasti výdavkov.