Miestne dane v roku 2009 - Bubeníková, Irena
Daň za predajné automaty. Daň za nevýherné hracie prístroje. Daň za vjazd a zotrvanie motorového vozidla v historickej časti mesta. Daň za jadrové zariadenie. Oblasť ohrozenia. Miestny poplatok za komunálne odpady a drobné stavebné odpady.