Ochrana vkladov - Kolembus, Anton
Garantovaná výška vkladu. Fond ochrany vkladov. Účastníci systému ochrany vkladov. Neanonymné vklady. Nedostupný vklad. Chránený nedostupný vklad. Náhrada za vklad. Výpočet výšky náhrady za nedostupný vklad. Podmienky a právo na výplatu náhrady. Preukazovanie totožnosti fyzických a právnických osôb. Osoba a zástupca osoby, ktorá si uplatňuje právo na náhradu za nedostupný vklad. Kedy sa nesmie poskytnúť náhrada.