Benchmarking služieb miestnej samosprávy - Hrašková, Dagmar
Postupný vývoj verejnej správy. Vymedzenie pojmu verejné služby. Zabezpečovanie verejných služieb. New Public Management. Výkonnostné parametre verejných služieb. Indikátory efektívnosti. Metodika aplikácie benchmarkingu. Systematický prístup. Výsledky benchmarkingovej štúdie. Profily vybraných verejných služieb. Súbor vybraných benchmarkingových ukazovateľov.