Atómový zákon - využívanie jadrovej energie - Jaško, Jozef
Prepravca rádioaktívnych materiálov. Preprava rádioaktívnych materiálov. Prepravné zariadenia. Povolenie na prepravu. Preprava rádioaktívnych odpadov. Príjemca rádioaktívnych odpadov. Držiteľ rádioaktívnych odpadov. Nakladanie s odpadmi. Úložisko rádioaktívnych odpadov. Zodpovednosť za jadrovú bezpečnosť. Periodické hodnotenie jadrovej bezpečnosti. Jadrová škody.