Po novom zmeny v dôchodkovom poistení od 1. januára 2009 - Vavro, Martin
Novela zákona č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, ktorá v dôchodkovom poistení reaguje na požiadavky praxe a rieši problémy a nedostatky, ktoré platná úprava vyvoláva. Problematika výkonu osobnej asistencie. Prihláška na dôchodkové poistenie z dôvodu starostlivosti o dieťa. Dodatočné doplatenie poistného na dôchodkové poistenie. Osobitný prepočet valorizácie dôchodkov za rok 2005 a 2006. Zánik účasti na starobnom dôchodkovom sporení.