Doprava ako systémový predpoklad pre zvyšovanie konkurencieschopnosti SR v rozširujúcej sa EÚ - Hansenová, Heda
PZI v slovenskom automobilovom priemysle a dopravná infraštruktúra - ako faktor ekonomického rastu. Rast obchodu medzi krajinami ASEAN + 3 a EÚ a rozvoj intermodálnej prepravy - ako faktor technologických a operačných inovácií. Hodnotenie kvality a nákladov železničnej a cestnej nákladnej dopravy v dopravnom systéme EÚ so zvláštnym zameraním na SR - ako faktor manažerských a operačných inovácií.