Dopravná infraštruktúra a moderné metódy jej hodnotenia - Halán, Tomáš
Zmeny v svetovom prepravnom trhu, nástup éry modernej logistiky a moderných dodávateľských reťazcov. Rozhodujúcim prvkom stále viac sa globalizujúceho prepravného trhu sa stáva zákazník. Rastúci dopyt po domácej a najmä medzinárodnej nákladnej doprave. Dopravná infraštruktúra - vybrané definície a charakteristiky. Dopravný systém, dopravná sieť, dopravná cesta. Optimalizácia dopravnej infraštruktúry. Hodnotenie dopravnej infraštruktúry metódou benchmarkingu.