Globalization of trade and transportation between the ASEAN plus 3 countries and the European Union - Ho Thi Thu Hoa
Nové trendy v globálnom obchode a doprave. Medzinárodné vzťahy medzi krajinami ASEAN plus 3 a EÚ. Bilaterálny obchod. Boom obchodu a požiadavky efektívneho transportu medzi krajinami ASEAN plus 3 a EÚ. Možnosti nákladnej dopravy medzi krajinami ASEAN plus 3 a EÚ. Dopravná sieť medzi APT a EÚ.