Integration Processes in Global Economics - Kosír, Igor
Integrácia obchodu - hnacia sila medzinárodnej ekonomickej integrácie v systéme svetovej ekonomiky. Integrácia ekonomík a štátov pred 1. svetovou vojnou. Integračný proces po 2. svetovej vojne. Európsky kontinent - bašta integračných procesov v systéme globálnej ekonomiky. Od regionálnej ku globálnej ekonomickej integrácii.