Benchmarking v doprave ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti regiónu - Hansenová, Heda
Analýza možností využitia benchmarkingu v odvetví dopravy, poukázanie na pozitíva a úskalia využitia tejto modernej manažérskej metódy a naznačenie možnosti jej aplikácie v podmienkach SR. Štyri fázy procesu benchmarkingu.