Súčasný stav a trendy v logistike na Slovensku - Hansenová, Heda
Slovensko sa stáva v období silnejúcej globalizácie atraktívnym miestom pre budovanie logistických centier. Výrazné zmeny možno pozorovať na strane dopytu ak aj ponuky logistických služieb. Brzdy rozvoja logistických a prepravných služieb na Slovensku, ale aj na celoeurópskej úrovni. Tri piliere, na ktorých je postavená logistika na Slovensku. Logistika a automobilový priemysel na Slovensku. Ceny priemyselných a logistických pozemkov a výška nájmu v logistických centrách (SR, ČR, Bulharsko, Rumunsko).