Vplyv logistiky na konkurencieschopnosť firmy - Lazový, Pavol
Podniková konkurencieschopnosť ako schopnosť firmy navrhnúť, vyrobiť a realizovať výrobky na trhu lepšie voči tým, ktoré sú ponúkané konkurentami, zohľadňujúc cenové a necenové parametre. Zvyšovanie podnikovej konkurencieschopnosti by malo byť najdôležitejším cieľom pri riadení a vykonávaní logistiky. Hodnotový reťazec - primárne a podporné činnosti. Získavanie konkurenčnej výhody vďaka logistike. Riadenie logistických procesov.