Region direct <the> international scientific journal
Medzinárodný vedecký recenzovaný časopis poskytuje priestor vedeckým statiam, diskusným príspevkom, informáciám a recenziám v kontexte problematiky regionálneho rozvoja, regionálnej politiky, európskej integrácie a súvisiacich tematických okruhov slovenských, ako aj zahraničných prispievateľov.