Zákon o dani z príjmov
Zákon č. 595/2003 Z.z. zo 4. decembra 2003 o dani z príjmov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 567/2008 Z.z. Medzinárodná zmluva, ktorá bola schválená, ratifikovaná a vyhlásená spôsobom ustanoveným zákonom má prednosť pred týmto zákonom. Zá znením zákona nasledujú Dôvodové správy.