Harmonizace politiky liberalizace vnitřního trhu služeb EU - Vrabková, Iveta
Služby ako dynamicky sa rozvíjajúce odvetvie hospodárstva. Smernica Európskej únie o službách na vnútornom trhu. Predmet a oblasť pôsobenia smernice. Správne zjednodušenie a odstránenie administratívnej záťaže. Voľný pohyb služieb. Kvalita poskytovaných služieb. Spolupráca v oblasti správy služieb. Prínosy smernice pre poskytovateľov služieb.