Aký bude rok 2009? - Vlčko, Ján
Ekonomický prieskum Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory (SOPK) o očakávaniach podnikateľov. Vnímanie podnikateľského prostredia. Hodnotenie hospodárskej politiky. Riziká pre podnikateľskú činnosť. Riziká podnikania na jednotnom trhu EÚ. Dopad globálnej finančnej krízy na podnikateľský sektor na Slovensku.