Problémy terminológie makroekonómie a systému národných účtov - Husár, Jaroslav
Problémy ekonomickej terminológie. Potreba zhody pojmov v makroekonómii a v národnom účtovníctve. Vzťahy a identity národného príjmu, analyticky pravdivé tvrdenia.