Súčasnosť a perspektívy oceňovania, účtovania a vykazovania dlhodobých pohľadávok a záväzkov podnikateľov v SR - Maděra, František
Súčasný stav a perspektívy slovenskej legislatívnej úpravy oceňovania, účtovania a vykazovania dlhodobých pohľadávok a záväzkov podnikateľských subjektov. Poukázanie na niektoré problematické aspekty oceňovania, účtovania a vykazovania dlhodobých pohľadávok a záväzkov v súčasnej hodnote.