Daňové zaťaženie pracovných príjmov - Kušnírová, Jana, 1977-
Vplyv daňového systému na trh práce. Meranie daňového zaťaženia pracovných príjmov. Štyri základné ukazovatele daňového zaťaženia práce: daňový klin, efektívny daňový klin, efektívne sadzby dane a makroekonomické veličiny. Daňové zaťaženie pracovných príjmov v Slovenskej republike. Vývoj daňového a odvodového zaťaženia v SR od r. 2001 do r. 2006.