Potreba kalkulácie sadzieb na strojovú hodinu v slovenských podnikoch - Foltínová, Alžbeta
Popis jednej z najpoužívanejších kalkulačných metód uvedenej v publikáciách zaoberajúcich sa problematikou nákladového controllingu. Charakteristika metódy, popis veličín potrebných k k výpočtu sadzby režijných nákladov. Praktický príklad alokácie nákladov prostredníctvom kalkulácie sadzieb na strojovú hodinu.