Skúsenosti s uplatnením e-learningu ako progresívnej formy vzdelávania v konkrétnych predmetoch na FHI, EU v Bratislave - Ondrejková, Anna
Nový prístup k vzdelávaniu - moderný digitálny výučbový obsah. E-learning na EU BA. Uplatnenie e-Learningu v konkrétnych predmetoch na FHI, EU v Bratislave.