Využitie geotermálnej energie ako obnoviteľného zdroja - Takács, Ján
Klasifikácia zdrojov geotermálnej energie. Energetická politika Slovenska. Využívanie geotermálnej energie na Slovensku. Geotermálne energetické systémy. Spôsoby využívania geotermálnej energie. Odberné miesta.