Návrh smernice o podpore využívania energie z obnoviteľných zdrojov - Novák, Juraj
Smernica o podpore využívania energie z obnoviteľných zdrojov. Stanovenie národných cieľov. Vydávanie a obchodovanie so zárukami pôvodu. Kritériá udržateľnosti pre biopalivá. Ustanovenia týkajúce sa prístupu do siete a administratívne procedúry. Výzvy pre Slovensko vyplývajúce z návrhu smernice.