Vzdelávanie verzus požiadavky trhu práce - Vidová, Jarmila, 1967-
Základné typy vzdelávania. Vzdelanie a možnosť uplatnenia sa na trhu práce. Tabuľka uchádzačov o zamestnanie od júna 2007 do mája 2008. Nezamestnaní absolventi podľa druhu školy. Miera uplatnenia absolventov závislá od študijného odboru. Vývoj miery nezamestnanosti absolventov SOŠ v rokoch 2002 až 2007 podľa odborov vzdelania.