Osobitosti výkazu peňažných tokov ako súčasti účtovnej závierky komerčnej banky - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Význam výkazu peňažných tokov. Výkaz peňažných tokov v komerčných bankách. Výkaz peňažných tokov v súlade s medzinárodným štandardom IAS 7. Sledovanie a vykazovanie peňažných tokov z finančných činností, z investičných činností a prevádzkových činností. Možnosť vzájomnej kompenzácie príjmov a výdavkov v bankách. Prezentácia peňažných tokov priamou metódou a nepriamou metódou.