Spĺňajú letiská naozaj kritériá prirodzených monopolov ? - Sedláčková, Alena
Konkurencia na trhu leteckej dopravy. Prirodzený monopol a teoretické princípy jeho ekonomickej regulácie. Regulovanie prirodzených monopolov v oblasti verejných služieb.