Aktuální problém Evropské unie : mobilita seniorů a dostupnost ve městě - Schmeidler, Karel
Demografické a sociálne zmeny, vplyv demografických zmien na potrebu mobility a na potrebu a disponibilitu verejnej dopravy. Kľúčová úloha dopravnej politiky pri zaistení mobility seniorov. Diverzifikácia populácie požaduje diverzifikáciu dopravy. Budúcnosť dopravy v období sociodemografických zmien.