Správa daní pre cvičné firmy v Slovenskej republike po vstupe Slovenska do eurozóny - Pasiar, Ladislav, 1984-
V rámci zavedenia eura sa orgány štátnej správy budú musieť na zavedenie eura pripraviť podobne, ako všetky ostatné inštitúcie. Slovenské centrum cvičných firiem (SCCF) predstavuje tieto orgány v kontexte fungovania cvičných firiem na Slovensku. Aby zavednie eura prebehlo hladko, bez komplikácií, je potrebné, aby Daňový úrad pri SCCF bol pripravený dobre a včas na takúto zásadnú zmenu. Úlohou Daňového úradu pri SCCF bude analyzovať všetky oblasti, ktoré súvisia so zavedením eura v daňovej správe, ako aj implementovať do procesu cvičných firiem zmeny súvisiace so zavedením eura v SR.