Čo znamená PPP ? - Svobodová, Valéria
PPP - forma spolupráce medzi verejným a súkromným sektorom za účelom financovania, výstavby, rekonštrukcie, prevádzky a údržby infraštruktúry a poskytovania služieb pomocou tejto infraštruktúry. Finančné modely, organizačné modely.