Rozvoj podnikových znalostí a úloha vzdelávania - Matulčíková, Marta, 1964-
Znalosti a ich význam v podniku. Rozvoj znalostí a úlohy ďalšieho vzdelávania. Podpora schopností pre tímovú prácu. Význam komplexných znalostí, návykov myslenia, schopnosti efektívne riešiť zložité problémy. Akčné učenie. Tímové učenie a učiaca sa organizácia.