Regionálna konkurencieschopnosť v koncepciách regionálneho rozvoja - Buček, Milan
Koncepty regionálnej konkurencieschopnosti EÚ. Teoretické koncepcie. Regionálna konkurencieschopnosť. Makroekonomické koncepty teoretickej literatúry. Mikroekonomické a sociologické koncepty. Geograficky orientované poňatia. Empirické práce.