Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2008 - Oravcová, Martina
Legislatívna úprava podávania daňových priznaní k dani z príjmov. Tlačivá. Vyplnenie tlačív. Zmeny v zdaňovaní fyzických osôb v roku 2008. Kto má povinnosť podať daňové priznanie. Dobrovoľne podané daňové priznanie. Zdaniteľné príjmy. Výpočet základu dane. Nezdaniteľné časti základu dane. Daňový bonus. Príjmy zo zahraničia a vylúčenie dvojitého zdanenia. Podávanie daňových priznaní. Platenie dane. Vzory tlačív a praktické príklady.