Implementácia environmentálnych manažérskych systémov v malých a stredných organizáciách a samospráve - Virčíková, Edita
Environmentálny manažérsky systém podľa noriem ISO 14 001. Schéma pre environmentálne manažérstvo a audit. Environmentálne manažérske systémy pre malé a stredné organizácie a samosprávy. Systémy manažérstva kvality. Systém manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci podľa OHSAS 18 001. Systém manažérstva sociálnej zodpovednosti podľa normy SA 8 000. Systém manažérstva informačnej bezpečnosti podľa normy ISO 27 001. Integrácia manažérskych systémov v organizáciách.