Najčastejšie problémy pri implementácii environmentálnych manažérskych systémov - Oravská, Katarína
Príprava na certifikáciu podľa ISO 14 001 z roku 2004. Najčastejšie sa vyskytujúce nedostatky z pohľadu certifikačného orgánu. Všeobecné požiadavky. Environmentálna politika. Plánovanie. Implementácia a prevádzkovanie. Kontrolovanie. Preskúmanie manažmentom.