Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti a daňového bonusu za rok 2008 - Strýčková, Jolana
Tlačivá na účely ročného zúčtovania. Spôsob vyplňovania tlačív pri plnení daňových povinností zamestnávateľa v prípade, že vykoná zamestnancovi ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov FO a daňového bonusu za rok 2008. Vzory tlačív.