Input-output tabuľky z hľadiska ich metodológie - Šeben, Zoltán
Štátna transakčná tabuľka. Zhromažďovanie dát a príprava transakčnej tabuľky. Analýza prostredníctvom IO tabuľky. Regionálna IO analýza Slovenska. Cieľom príspevku je poukázať na potenciálne prekážky pri vytváraní hodnotných a použiteľných vstupno-výstupných tabuliek, ktoré sú základom každej IO analýzy.