Štátne sociálne dávky po 1.1.2009 - Matlák, Ján
Jedna zo základných dávok v rámci štátnej sociálnej podpory - prídavok na dieťa a príplatok k prídavku na dieťa. Nárok na prídavok na dieťa a jeho výška. Rodičovský príspevok. Príspevok na starostlivosť o dieťa. Príspevok pri narodení dieťaťa a príplatok k tomuto príspevku. Príspevok rodičom. Príspevky na podporu náhradnej starostlivosti o dieťa. Príspevok na pohreb. Praktické príklady.