Pracovný úraz zamestnanca na pracovisku iného zamestnávateľa a nároky z tohto pracovného úrazu - Oslanská, Soňa
Povinnosti zamestnávateľa vyplývajúce zo zákona o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci (BOZP). Povinnosti zamestnanca vyplývajúce zo zákona o BOZP. Pracovný úraz na pracovisku iného zamestnávateľa. Spolupráca zamestnávateľov. Praktické príklady.