Zhodnotenie zmien podnikateľských štruktúr v agrárnom sektore na Slovensku - Šúbertová, Elena
Analýza štruktúry podnikateľských subjektov a poukázanie na dosahovanie výsledkov hospodárenia na ich situáciu v medzivojnovom období. Sociálne zloženie obyvateľstva a veľkosť podnikov v medzivojnovom období. Priemerná veľkosť hospodárstiev na Slovensku v roku 1930 a 1940. Štruktúra výroby v slovenskom poľnohospodárstve v medzivojnovom období.