Hašterenie určite nikomu neprospieva - Škriniar, Pavel, 1979-
S Radekom Mannom o situácii na trhu finančného poradenstva. Začiatky na slovenskom trhu. Konkurencia na trhu. Akcionár a nezávislosť poradenstva. Klientela finančného poradcu. Provízie. Asociácia finančných poradcov.