Hodnota akcie verzus cena akcie - Markovič, Peter, 1974-
Definícia hodnoty. Definícia ceny. Vývoj hodnoty a ceny v čase. Praktické príklady zo života, keď cena neodráža hodnotu a hodnota sa neodráža v cene. Problém hodnoty a ceny v klasickej investičnej situácii. Praktický príklad.