Viac peňazí zabezpečí vyššie výnosy. Porovnanie najbezpečnejších podielových fondov s termínovanými vkladmi - Škriniar, Pavel, 1979-
Bankové vklady. Podielové fondy. Alternatívne investície. Tohtoročné očakávania.