Odchýlky platia aj pre Slovákov. V podielových fondoch uprednostňujeme domáce aktíva - Poklemba, Pavol
Obavy ľudí viac z neistoty ako z rizika. Slovenskí investori. Prístup správcov. Posúdenie preferencie domácich aktív.