Keď emisia akcií, tak najlepšie v zahraničí. Transparentnosť je potrebná pri akejkoľvek žiadosti o peniaze - Kubinec, Matej
Firma môže získavať kapitál pre svoj chod viacerými spôsobmi. Jedným z nich je emisia akcií na kapitálovom trhu. Získava tak nenávratné peniaze a investorom umožňuje spolupodieľať sa na riadení firmy a zhodnocovaní ich investícií.