Aplikácia Leontiefovho modelu na ekonomiku SR - Lábaj, Martin, 1982-
Autori využívajú otvorený statický Leontiefov model pre analýzu štruktúrnych väzieb v slovenskej ekonomike. Prostredníctvom tohto modelu je totiž možné odkryť a analyzovať aj nepriame väzby v ekonomike, ktoré nie sú na prvý pohľad zrejmé a viditeľné. Najskôr je popísané odvodenie tohto modelu a údajová základňa, potom nasledujú výsledky výpočtov za SR.