Bezpečnosť obyvateľov miest a obcí - Stábová, Daniela
Európska sieť pre prevenciu kriminality (European crime prevention network - EUCPN). Bola založená Európskou komisiou. Výmena skúseností jednotlivých členských štátov v oblasti prevencie kriminality, dosiahnuté výsledky. Francúzsko, Fínsko, Poľsko, Česko, Slovensko. Význam spolupráce s ľudmi.