Zásady komunikácie v obchodnom styku: e-mail - Littvová, Zuzana
"Neetiketa" v e-mailovej komunikácii. Predmet a základné náležitosti e-mailovej komunikácie. Forma elektronickej správy. Obsahové zameranie. Internetový slang a "emotikony".