Patenty, ochranné známky: ich význam, povaha a oceňovanie - Čada, Karel
Oceňovanie priemyselných práv. Všeobecné prístupy k oceňovaniu nehmotného majetku: trhový prístup, výnosový prístup a nákladový prístup. Špecifiká oceňovania priemyselných práv. Kvantitatívne ocenenie. Kvalitatívne ocenenie. Podiel nehmotného majetku na výrobe.