Vplyv priamych zahraničných investícií na platobnú bilanciu a hrubý domáci produkt Slovenskej republiky - Jenčová, Sylvia
V príspevku sa preverujú niektoré známe makroekonomické tézy na ročných údajoch niektorých základných makroekonomických veličín. Skúma sa závislosť PZI na platobnú bilanciu a hrubý domáci produkt Slovenska pre obdobie 1993-2006.